Rezultatet e provimit të lëndës Gjuhë shqipe dhe Letërsi - Matura Shtetërore 2013 | Maturanti Shqiptar

Wednesday, June 12, 2013

Rezultatet e provimit të lëndës Gjuhë shqipe dhe Letërsi - Matura Shtetërore 2013

Link 1 > Rezultatet <
Link 2 >Rezultate <

Ref: mash.gov.al

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shkarko app Gjoba
per te kontrolluar
gjobat tuaja