Dalin datat e provimeve te MATURES SHTETERORE 2014 | Maturanti Shqiptar

Thursday, April 3, 2014

Dalin datat e provimeve te MATURES SHTETERORE 2014

Datat e provimeve janë :
 
Gjuhë shqipe dhe letërsi30 Maj
Matematikë 9 Qershor
Gjuha e huaj16 Maj (pra do të bëhet më parë)
Dhe provimet me zgjedhje më 18 Qershor 
Këto data janë përzgjedhur që të gjithë maturantët që do të garojnë dhe në universitetet e huaja, pra jo shqiptarë të mos penalizohen për nevojën që ata kanë për pritshmëri.

Burimi//mash.gov.al

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shkarko app Gjoba
per te kontrolluar
gjobat tuaja